HTML

Zalakaros

Zalakaros város hivatalos blogja

Friss topikok

2013.06.23. 14:26 laxius

Merida Tour De Zalakaros

Címkék: kerékpár bringa zalakaros kis-balaton

MERIDA Zalakaros országúti maraton Június 23-án, 10 órától, a zalakarosi főttéről indulva, kis forgalmú utakon kalandozunk a Zalai-dombság meseszép tájain. A 118 km-es táv 2013-ban már nem teljesítménytúraként, hanem maratonként kerül megrendezésre, chipes időméréssel, útvonal biztosítással és eredményhirdetéssel.
Helyszín: Zalakaros
Időpont: 2013-06-23 10:00:00

Kis-Balaton családi túra (33 km) kiírása

CSALÁDI TÚRA - NEM VERSENY!

A családok és kerékpáros túrázók számára kiváló lehetőség a formába lendüléshez a KAROS SPA Kis-Balaton bringa túra, június 23-án.

A 33 km hosszú bringás túra, 10.30-tól, a zalakarosi főttéről indulva, kis forgalmú utakon és kijelölt kerékpárúton haladva kerüli meg a Kis -Balatont. A túrára való internetes előnevezési díj mindössze 2.000 Ft, mely tartalmazza az indulás jogát, két frissítő állomást a túrán, fürdési lehetőséget a csodálatos zalakarosi thermál fürdőben. És ami idénre újdonság, a túra 14 év alattiak számára INGYENES!!!

 

A rendezvény célja:

Kerékpáros túrázási lehetőség biztosítása, szervezett keretek között a Kis-Balaton körül körül, a környékben lévő kerképáros infrastruktúra fejlesztések bemutatásával.

A rendezvény rajt-célterülete, dátuma:
Tourinform előtti rendezvénytér, Gyógyfürdő utca, Zalakaros
2013. június 23. (vasárnap), 10'00-18'00

Rendező:
Bringamedia Kft.

Program - 2013. június 22-én (szombat):

helyszíni nevezés és előnevezettek számára rajtszámok átvétele: 12'00-20'00-ig a rajt területen

Program - 2013. június 23-án:

  • helyszíni nevezés és előnevezettek számára rajtszámok átvétele: 07'00-09'35-ig a rajt területen
  • Rajt: 10:30h; Táv: 33km; Az útvonal szinte teljesen sík, csak Zalaszabarig van benne néhány kisebb emelkedő.
  • Várható célba érkezés: 11:30 h-tól
  • tombola sorsolás: 16:00

Útvonal:

Zalakaros, Gyógyfürdő utca.- Garabonc -Zalaszabar- Kis-Balaton melletti kerékpárút - Kányavári-sziget - Zalakomár - Zalakaros

 

Eredmények:
A Karos Spa KIs-Balaton bringa túrának mindenki győztese! A túrán a részvétel és a táv teljesítése a cél, nem a gyorsaság!

Díjazás:
Nincs, de a távot teljesítők részt vesznek a rajtszámukkal a tombola sorsoláson, melyen 10 darab, 2 főnek szóló, félpanzióval bőívtett Karos Spa szállásutalvány talál gazdára.

Nevezés:

Internetes előnevezőknek: 2.000 Ft . Miután kitöltöd a nevezést és beteszed a kosárba, az előnevezés érvényességéről egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni. A nevezési díjat majd a helyszínen kell csak fizetned. Előnevezőként sokkal gyorsabban juthatsz a helyszínen az előkészített rajtcsomagodhoz is.

A túra a 14 év alattiak számára, internetes előnevezés és helyszíni nevezés esetén is ingyenes!!! Mindkét nevezési esetben az számít, hogy a túra időpontjában (június 23.) még nem múltál el 14 éves.

Internetes regisztráció nélküli, helyszínen nevezőknek: 2.500 Ft

A nevezési díj tartalmazza:

- indulás jogát

- rajtszámot

- MERIDA fényvisszaverő csuklópántot

- MERIDA nyakba akaszthatós kulcstartót

- 2 frissítőpontot az útvonalon, ahol víz, müzli szelet, szőlőcukor és banán várja a túrázókat

- orvosi ügyeletet a célban 16:00 h-ig

- fürdési lehetőséget a zalakarosi Thermál fürdőben 2012. június 22 vagy 23-án. . A fürdőben a rajtszámot kell bemutatni a pénztárnál. A rajtszám a fürdőbe való bejutáshoz átruházható, de csak egyszeri belépésre jogosít.

- 7 Vezér Történelmi Kalandparkot a Tour de Zalakaros résztvevői rajtszámukkal 2013. 06. 22-én vagy 06.23-án ingyenesen látogathatják meg.

A nevezési díjat a helyszínen kell fizetni a rajtszámátvételnél.

Szabályok, egyéb rendelkezések:-

- A rendezvényen minden résztvevő a rendezők által biztosított rajtszámmal indul. A rajthelyet csak rajtszámmal lehet elfoglalni!

- A Karos Spa Kis-Balaton bringa túrán mindenki saját felelősségére indulhat, a versenykiírás és közlekedési szabályok -KRESZ- betartása mellett.

- A rendezvényen bukósisak viselése ajánlott!

- Az esetleges balesetekért és a versenykiírás be nem tartásából bekövetkező, ill. egészségügyi okokból bekövetkezett balesetekért és sérülésekért a rendező semmiféle felelőséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.

- A rendezvényen minden résztvevő köteles a rendező által biztosított rajtszámot a felszerelésén, kerékpáron, ... stb elhelyezni.

A résztvevő nyilatkozata:

- A  túrán a saját felelőségemre veszek részt.

- Egészségesen és fizikailag felkészülten állok rajthoz.

- Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom.

- Ha a fenti okokra vagy a versenykiírásban szereplő rendelkezések megszegésére visszavezethető vagy versenybaleset esetén bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a rendezők felé követeléssel nem élek.

- A rendezvényen készülő film és képanyag esetleges reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalakaros.blog.hu/api/trackback/id/tr1005374456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása