HTML

Zalakaros

Zalakaros város hivatalos blogja

Friss topikok

2012.09.25. 20:44 laxius

Idén Zalakaros lett a legjobb

Ünnepélyes keretek közt adta át szerdán Virrasztó Zsolt főszerkesztő a Zalai Hírlap által indított "Zala megye legkedveltebb üdülőhelye" verseny győztesének, Zalakarosnak járó emléktáblát.
Idén Zalakaros lett a legjobb

A Zalai Hírlap hagyományteremtő szándékkal indította el a viadalt négy évvel ezelőtt, 9 Zala megyei település részvételével. Célunk az volt, hogy megmutassuk a megye természeti, kiemelkedő értékeit. Idén a megszerezhető 3500 pontból 3303-mal lett első helyezett Zalakaros.

Zalakarost 3238 ponttal követte Vonyarcvashegy, a harmadik helyet pedig Kehidakustány érdemelte ki 3059 ponttal.
- Minden induló település nyertese e versenynek, hiszen mindannyian elmondhatják magukról, hogy Zala megye idegenforgalmi központjaiként magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak a vendégeknek. Zalakaros immár második alkalommal szerezte meg az első helyet, s egyben a közönségdíjat is - mondta köszöntő beszédében Virrasztó Zsolt, a Zalai Hírlap főszerkesztője, hozzátéve: ez az év egyébként is különleges szerepet tölt be a település életében, hiszen éppen 50 éve fúrták azt a kutat, ami aztán elindította a fürdő történetét, városi rangot pedig 15 évvel ezelőtt kapott Zalakaros.
Novák Ferenc polgármester szerint ez a díj egyfajta visszaigazolása azon erőfeszítéseknek, melyeket többek közt az önkormányzat, a turisztikai egyesület, a fürdő és a Karos-Park Kft. munkatársai a település versenyképességének növekedése érdekében tesznek.
- Erkölcsi elismerés ez számunkra, mely megmutatkozik a fürdővendégek, illetve az itt eltöltött vendégéjszakák számában is - hangsúlyozta Novák Ferenc.
Jámbor Tímea, a turisztikai egyesület kommunikációs és marketingvezetője mérföldkőnek nevezte az első helyezést, illetve az idei évet Zalakaros életében.
- Az elmúlt évek visszaeső tendenciáját tavaly és idén is sikerült legyőznünk, a belföldi és a külföldi vendégek száma is nőtt - mondta Jámbor Tímea. - Ez nagyrészt az új beruházásoknak is köszönhető, például a Vízipók-Csodapók Vízi Gyermekvilág attrakcióinak. A megkezdett munkát jövőre folytatjuk, bővítjük meglévő orosz kapcsolatainkat, s más - főként a szomszédos - országok felé is szeretnénk nyitni.

Zalai Hírlap - Steyer Edina

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalakaros.blog.hu/api/trackback/id/tr64802937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása